У Сумах на вулиці Горького пограбували чоловіка

23.12.2019

Вчора, близько 18:00, до поліції звернувся 49-річний житель вулиці Горького, та повідомив, що став жертвою грабіжників. Як з’ясувалося, він у справах вийшов з під’їзду будинку, і наштовхнувся на підпилу компанію з трьох чоловіків.

Нетверезі зустрічні, як часто буває, раптом стали пред’являти йому якісь претензії, а за мить почали бити і відібрали у сумчанина ключі від квартири, 50 гривень, мобільний телефон та наручний годинник з іменним гравіюванням.

Отримавши інформацію про грабіж, в район, де сталося кримінальне правопорушення, вирушили екіпажі поліції. Обстежуючи прилеглі вулиці, працівники роти поліції особливого призначення виявили схожих за прикметами трьох осіб. Провівши поверхневий огляд, в кишенях зловмисників, чий вік складає 19 та 22 роки, правоохоронці виявили всі речі, які ті відібрали у своєї жертви. Упізнав своїх кривдників і потерпілий. У присутності понятих слідчі вилучили речові докази скоєного злочину.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч.2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. Зловмисники затримані в порядку ст.. 208 КПК України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: