«Зустрінемося в підворітті»: Депутату Лисому оголосили «війну»

24.12.2019

Депутат Сумської міськради, представник «За Україну!» Андрій Крамченков, який сьогодні святкує свій день народження, вирішив «відзначити» 35-річний ювілей у сесійній залі, оголосивши «війну» новому лідеру обласної «Батьківщини» Вадиму Лисому.

Зокрема Крамченков заявив, що «хотів би, щоб сама «Батьківщина» вишвирнула його зі своєї організації, якщо у вас залишилось хоч якесь почуття гідності. Але якщо не залишилось цих речей, що я назвав, нам залишається свою власну честь зберегти і йти шляхом самурая — оголосити йому війну». Депутат заявив, що хотів би зустрітися з Вадимом Лисим «в суді, підворітті, лісі, де тільки він захоче» і пообіцяв, що якщо той не зникне, то він його «особисто буде знищувати».

Нагадаємо, згідно з рішенням Політради партії ВО «Батьківщина» з 16 грудня виконувати обов’язки голови обласної партійної організації буде Вадим Лисий, президент Федерації автоспорту Сумщини. Олександра Лисенко призначений на посаду заступника голови обласної парторганізації. Рішення про обрання голови обласної організації приймуть делегати партійної конференції, яка відбудеться в першому-другому кварталі 2020 року.

rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: