Сумська дизайн-студія «ART’elь moda» відсвяткувала своє 20-річчя

24.12.2019

Понад 500 авторських костюмів та 300 повсякденних моделей одягу створили вихованці дизайн-студії «ART’elь moda» з моменту її відкриття. 23 грудня відбувся ювілейний показ. Глядачам показали колекції, які створювалися впродовж 20 років.

В ювілейному показі участь взяли 60 дітей віком від шести до сімнадцяти років. Розпочали виступ із колекції «Годинники». «У кожного годинник асоціюються з різними явищами. У деяких час ллється, тобто він протікає, у деяких сиплеться. У деяких асоціюються з грошима, а деякі його марно витрачає. І це ми показуємо цією колекцією. Це мій костюм, я його сама шила два роки, і сьогодні ми будемо його представляти», — говорить вихованка дизайн-студії «ART’elь moda» Лаура Манігатті.

Авторські колекції, які показували – створювали власноруч. «Навколо костюму будується ціла вистава. В якій є музика, режисура, акторська подача, в якій є якийсь меседж, як зараз кажуть для чого ми це робимо. Найяскравішим представником цієї глибини подачі є колекція «Вільний птах», яка має велику кількість нагород на українському і міжнародному рівні», — говорить керівниця дизайн-студії «ART’elь moda» Лариса Ванєєва.

suspilne.media

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: