На зупинці у жінки вкрали сумку з новорічними подарунками

24.12.2019

Днями до чергової частини Буринського відділення поліції звернулася 58-річна жителька одного із сіл Буринського району. Вона розповіла: у неї на зупинці біля магазину незнайомець вкрав сумку з продуктами харчування та дитячими подарунками.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. У розмові із заявницею поліцейські встановили: жінка приїхала з села, аби придбати продукти до новорічних свят. Сумка у неї й справді вийшла чималенька: крупи, олія, консерви, макарони, цукор, борошно тощо, ще й отримані у райдержадміністрації новорічні подарунки для дітей у вигляді пакунків із солодощами. Тож, аби не носити з собою такий вантаж, вона попросила приглянути за поклажею незнайомого громадянина, що на зупинці чекав автобуса, а сама пішла до найближчого магазину. Проте, коли повернулася з додатковими покупками, – ані сумки, ані чоловіка не було.

Поліцейські, провівши ряд розшукових заходів, встановили, що насправді той чоловік, якому заявниця доручила приглянути за сумкою, до її зникнення не має жодного відношення. Не дочекавшись жінки з магазину, він сів у автобус, що за кілька хвилин підійшов до зупинки, і поїхав у своїх справах. А полишену без нагляду сумку побачив інший відвідувач магазину, куди пішла заявниця, і саме він забрав чужі речі.

Працівники поліції розшукали його – це виявився 37-річний житель одного із сіл Буринського району. У нього вдома правоохоронці виявили і вилучили сумку необачної жінки з продуктами харчування та подарунками, та повернули їх власниці. А щодо самого громадянина відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 КК України.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: