У смертельну ДТП на Сумщині потрапили відомі особи Глухова?

26.12.2019

Стали відомі ексклюзивні подробиці смертельної ДТП на Сумщині, повідомляє Глухів.INFO. 

Нагадаємо, днями на трасі Суми-Білопілля-Глухів сталася трагедія – дорожня пригода за участі 3-х автомобілів, у результаті якої на місці загинуло дві людини, ще один пасажир був госпіталізований, але потім теж помер.

За даними слідства, водій TOYOTA LAND CRUISER не урахував дорожню обстановку та перед початком обгону JEEP GRAND CHEROKKI не переконався, що його маневр буде безпечним, виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з ZAZ LANOS.

З компетентних джерел стала відома дещо інша версія подій, які призвели до фатальних наслідків.

Отже, за кермом “Тойоти” знаходився глухівчанин, володар і тренер спортивного клубу. Його вихованці неодноразово представляли Глухів на змаганнях не лише у межах області, а й по всій Україні. У день аварії він віз дітей на чергові змагання в Суми.

Версія слідства базується на показах водія “Черокі”, за кермом якого знаходився житель Глухова – володар АЗС, відомий у місті бізнесмен. За цією версією, водій “Тойоти” не врахував дорожню обстановку, обганяючи “Черокі”, будучи на зустрічній смузі, зачепив “Ланос”, який втратив керованість, вилетів на зустрічну смугу і врізався в “Черокі”, який рухався назустріч.

Обвинувачений повідомив, що обгон “Черокі” стався раніше, ніж повідомив другий учасник аварії.

Водій “Крузера” здійснив обгон “Черокі” і рухався перед них з моменту завершення маневру, прийняв свій бік дороги ще близько 15 секунд. Після завершення обгону водій “Крузера” обрав траєкторію руху ближче до центру дороги, не перетинаючи лінії розділення смуг, тому що она була безпечнішою (менше ям), ніж з крайнього правого боку.

Приблизно через 15 секунд “Ланос”, який теж рухався ближче до центру по зустрічній смузі, через ожеледицю трохи занесло і задня частина “Ланоса”, перетинаючи лінію розділення смуг вискочила назустріч “Тойоті”, внаслідок чого і відбулося незначне дотичне зіткнення. Внаслідок цього “Ланос” утратив керованість, його закрутило по дорозі і авто влетіло в лоб “Черокі”.

Водночас після зіткнення з “Ланосом” водій “Крузера”, який рухався зі швидкістю приблизно 80 кмгод, на деякий час втратив керування. Водій прийняв рішення з’їхати на узбіччя, щоб зберегти у безпеці дітей, яких віз на змагання.

За версією водія “Тойоти” відомо, що в момент зіткнення з “Ланосом”, “Черокі” знаходився на відстані приблизно 50-100 метрів. І хоча на маневри часу вистачало, водій “Черокі” не вжив ніяких заходів, щоб запобігти аварії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: