Сумські полсмени отримали відзнаки голови Нацполіції за розкриття резонансного злочину

26.12.2019

Подяками Голови Національної поліції України  були відзначені три  співробітника Сумського міського відділу та оперуповноважений Управління карного розшуку ГУНП області. Відзнаки НПУ поліцейським передав  начальник ГУНП в Сумській області Руслан Пиняга. Про це сьогодні, 26 грудня, повідомили в прес-службі Нацполіції Сумщини.

Нагадаємо, що 22 листопада у Сумах був скоєне резонансне убивство жінки-рієлторки. Їй було завдано 26 ножових ударів На розкриття цього убивства було зорієнтовано особовий склад поліції області. Вжитими заходами поліцейські вирахували та затримали зловмисника вже за декілька днів.

За оперативність та професіоналізм у розкритті цього злочину, сумлінне виконання службового обов‘язку, вагомий особистий внесок у справу забезпечення охорони прав та свободи людини, четверо сумських поліцейських отримали Подяку голови Національної поліції України.

Керівник поліції Сумщини Руслан Пиняга передав відомчі відзнаки оперуповноваженому Управління карного розшуку капітану поліції Андрію Лазоренку, оперуповноваженому ВКР Сумського відділу поліції лейтенанту поліції Христині Заіці, та двом слідчим  СВ Сумського відділу поліції капітану поліції Інні Пугач і старшому лейтенанту поліції Миколі Сахнюку.

Один із нагороджених, Микола Сахнюк, зазначає, що поліцейськими була проведена величезна робота по розкриттю цього убивства: «Слідчі та оперативники похвилинно відновили перебіг подій того дня в офісі з продажу нерухомості, перевірили всю наявну документацію на предмет встановлення осіб клієнтів, з якими працювала потерпіла; опитували сотні громадян;  в пошуках можливих свідків дільничні обходили всі прилеглі до місця злочину будинки; з місця події було зібрано та направлено на експертизу велику кількість речових доказів; переглядались записи камер відеоспостереження; перевірялись раніше засуджених за аналогічні злочини осіб тощо». Така цілеспрямована робота  дала свій результат – вже за кілька днів поліцейські встановили і затримали 28-річного сумчанина, який скоїв це резонансне убивство.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: