У Сумах провели губернаторську ялинку

26.12.2019

Сьогодні 26 грудня в Сумському обласному академічному театрі драми та музичної комедії імені Щепкіна провели губернаторську ялинку.

У дивовижній новорічній країні дитячих мрій гостей зустрічали казкові Фьоки, ляльки Лол та велика Панда, які запрошували малечу до новорічних фотозон, на майстер-класи від фахівців Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв «Іграшка-сувенір «Зірка-оберіг», «Новорічна іграшка з мішковини»; «Новорічні витинанки на ялинку» і «Різдвяні янголи», а партнери проекту, солодкі феї від кондитерської «Капучіно», провели майтер-класи з розпису новорічних пряників.

Незвичайний світ робототехніки малечі відкривали фахівці освітньої платформи розвитку дітей «E-school».

У фойє другого поверху, біля красуні ялинки, усі бажаючі змогли взяти участь в розважально – ігровій програмі та насолодитися виступами прекрасних дитячих колективів – вокального ансамблю «SoloWay» народної аматорської студії естрадного вокалу Сумського обласного науково-методичного центру культури і мистецтв (керівник– Марина Велітченко), народного вокального ансамблю «Трулялята» Сумського міського палацу дітей та юнацтва ( керівник – Олена Сай), зразкового ансамблю бального танцю «Swey`чики» Сумського національного аграрного університету (керівники – Ксенія Блюмська-Данько та Юрій Сергєєв).

З нетерпінням діти чекали на Снігуроньку і Діда Мороза, щоб разом засвітити чарівні вогники на ялинці, загадати бажання і весело пограти. З прийдешніми святами дітей привітала виконуюча обов’язки голови Сумської обласної державної адміністрації Ірина Купрейчик. У своєму виступі вона побажала малечі здійснення мрій і бажань, успіхів в навчанні, а головне мирного сонячного неба над Україною і щасливого дитинства.

Продовженням чудового свята стала вистава «Чарівник країни ОЗ» створена артистами Сумського обласного академічного театру драми та музичної комедії ім. М. С. Щепкіна (режисер – Роман Козак).

Яскраве свято сповнило дитячі серця радістю і незабутніми емоціями.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: