У Глухові 8 ігрових закладів не стали чекати рейду поліції, а прикрились самі

26.12.2019

На виконання доручення керівництва МВС та НПУ України в Головному управлінні Національної поліції в Сумській області були створені мобільні групи. Документом вимагалось до 16.00 20 грудня закрити всі ігрові заклади.

Як повідомив т.в.о. начальника Глухівського ВП Сергій Буханістий, у місті таких нараховувалось 8, і, за його словами, вони самі припинили діяльність.

– Коли ми прибули за зазначеними адресами, то ці заклади не працювали. А власники навіть зняли банери, які свідчили про їх існування, – зазначає правоохоронець.

За словами працівників поліції, кожного дня патрульні роблять контрольні об’їзди по місту, і ці заклади станом на 23 грудня не працюють.

Загалом по області упродовж доби поліцейські перевірили законність діяльності 215 гральних закладів. Їх функціонування наразі припинено. Вилучені 58 одиниць комп‘ютерної техніки та ще 51 найменування іншого грального обладнання. Його загальна вартість за попередніми оцінками складає близько 1,4 млн грн. Також поліцейські вилучали бухгалтерську документацію цих залів, мобільні термінали персоналу та грошові кошти в сумі 13 тисяч гривень, повідомляє управління поліції в Сумській області.

Нагадаємо, Кабінет Міністрів скасував наказ Міністерства фінансів і Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва в частині діяльності розповсюджувачів лотерей і визначення поняття «електронна система», доручивши поліції і фіскальній службі припинити роботу розповсюджувачів лотерей, заборонених законом. Про це йдеться в розпорядженні від 20.12 №1325-р.

nedelya.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: