На Сумщині стартувала акція «Подаруй дитині книгу до Різдва»

27.12.2019

«Подаруй дитині книгу до Різдва» — під такою назвою управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації та видавництво «Університетська книга» започатковують челендж, в рамках якого понад 200 примірників книги «Маленькі історії казкового міста» отримають діти пільгових категорій.

Книга сумських авторок Анни КОРШУНОВОЇ та Світлани КАЧУРОВСЬКОЇ містить зворушливих, веселих оповідань про визначні пам’ятки, будівлі міста Суми, які перетворюються на казкових персонажів: ліхтар кохання на Воскресенській – на романтичну Любасю Сердешну, Краєзнавчий і Художній музеї – на Краєзнайка та Намалюйка, Альтанка стає модницею Альтанеттою, а пам’ятник цукру просто Цукриком.

«Маленькі історії казкового міста»  отримають інтернатні заклади, будинки сімейного типу, діти з багатодітних родин, талановиті діти тощо.

Кажуть, що найкращий подарунок – книга, тож організатори цього челенджу закликають перейняти ініціативу іншим видавництвам Сумщини, письменникам та меценатам області. Подаруйте дітям, які на Різдвяні свята потребують особливої уваги, цікаву, добру, фантастичну книжку, яка зігріє теплом казкових історій, яскравими ілюстраціями та зробить цікавим дозвілля її нових маленьких власників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: