Відкриття «Романтики» відкладається

30.12.2019

Хоч сумчанам і обіцяли відкрити МЦ «Романтика» ще в цьому році, схоже, справа відкладається. Зате городяни не сумують — не втомлюються обговорювати не тільки новий дизайн відремонтованої будівлі і назви центру, а й його призначення. Так, 28 грудня на сайті онлайн-петицій з’явилося звернення Івана Голуба з проханням віддати частину приміщень в новому відреставрованому МЦ «Романтика» для РАЦСу. Нагадаємо, що сьогодні обидва міських РАЦСи знаходяться в житлових будинках — на пл. Незалежності і на околиці, на вул. Кондратьєва.

«…считаю это заведение морально устаревшим и полностью не отражающим торжественность момента!

Для нового ЗАГСа в МЦ Романтика нужны лишь комната ожидания и основной зал для росписи, 2 комнаты на такой огромный центр не должно составить труда выделить для столь грандиозного события в жизнях молодоженов.

Так же рядом с Романтикой находиться центральный парк Сказка, центральная площадь и центр города» — нагадує сумчанин і вважає це місце ідеально підходить для розпису.

Нагадаємо, що і такі ідеї раніше вже озвучувалися, проте врешті-решт було прийнято рішення, що «Романтика» залишиться виключно молодіжним центром. Проте сумчани підтримують петицію І. Голуба. Що відповість на це місто? Скоро дізнаємося.

.shans.com.ua

Читайте також: Екс-мер Сум: На «Романтику» вбухали вже 50 мільйонів, і це ще не кінець

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: