Президент сумського ФК «LS Group» Дем’яненко про Зеленського: «Підтримуємо на тисячу відсотків»

01.01.2020

Президент футбольного клубу «LS Group» (м. Суми) та заслужений юрист України Геннадій Дем‘яненко на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував новорічне звернення Президента України Володимира Зеленського.

«Вболіваємо за Динамо чи за Шахтар? Нам було би важливо, до якої церкви ходять Каденюк та Лобановський? Як Ступка чи Биков ставляться до Нормандського формату?. Вірно на тисячу відсотків», — написав Геннадій Дем‘яненко про виступ Президента.

Нагадаємо, у новорічному привітанні до 2020 року Президент України Володимир Зеленський висловив пропозицію загальнонаціональної ідеї — єднання. Пряма мова: «…хрести на могилах солдат, що в Тернополі, що в Кривому Розі, не змагаються в патріотизмі. А коли повернулись наші моряки та полонені, ми плакали від щастя всі… Ми навчилися бути єдиною країною епізодично. У новому році нам треба бути єдиною країною кожного дня. Це має стати нашою національної ідеєю. Навчитись жити разом, у повазі, заради майбутнього своєї країни. Адже ми уявляємо його однаково. Це успішна та квітуча країна, де немає війни. Країна, яка повернула своїх людей та свої території. Де не важливо, як названа вулиця, бо вона освітлена та заасфальтована. Де немає різниці, біля якого пам’ятника ти чекаєш дівчину, в яку ти закоханий? І якщо ми бачимо майбутнє однаково – це повинно нас об’єднати!».

Президент Украіни, — «Вболіваємо за Динамо чи за Шахтар?Нам було би важливо, до якої церкви ходять Каденюк та Лобановський? Як Ступка чи Биков ставляться до Нормандського формату?»Вірно на 1000%

Опубликовано Hennadiy Demyanenko Вторник, 31 декабря 2019 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: