У Конотопі молодику присудили 7 років тюрми за вбивство товариша

02.01.2020

Конотопською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 38-річного чоловіка, який позбавив життя свого товариша.

Подія сталась 11 серпня 2019 року в м. Конотоп. Обвинувачений часто заходив у гості до свого знайомого, з яким вони разом розпивали спиртні напої. Зазвичай після тривалого застілля чоловік залишався там ночувати. Того разу він прийшов у будинок знайомого вже добряче напідпитку, його товариш перебував у такому ж стані. Між чоловіками виникла словесна перепалка, однак подальше з’ясування стосунків вони відклали на ранок. Прокинувшись, господар будинку та гість продовжили свою суперечку.

Щоб переконати товариша в своїй правоті, обвинувачений спочатку вдарив його ногою у голову, після чого витягнув на подвір’я, де продовжив ногами наносити удари по всьому тілу. Коли потерпілий втратив свідомість, обвинувачений з місця події втік. Загалом чоловік завдав своєму 40-річному товаришу не менше чотирнадцяти ударів.

За вироком суду обвинуваченого визнано винним за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) КК України та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: