В Іллінській православній громаді — нова традиція

03.01.2020

Започаткована у минулому році у Іллінській православній громаді традиція розпочинати новий рік молитовно знайшла своє продовження і у цьому році.

У ніч на 1 січня парафіяни Іллінського храму зібралися разом, щоб воздати вдячність Всемилостивому Спасу за рік, що минув, та відзначити початок нового календарного року соборною молитвою.

При зібранні народу Божого за благословенням митрополита Сумського і Охтирського Євлогія настоятель храму протоієрей Сергій Зеленський звершив Божественну літургію та відслужив молебень за страждаючих пияцтвом.

«Кожен обирає свою форму святкування новорічного свята. Хтось розпочинає рік з трапези, яку він ділить з рідними чи друзями. Ви ж відгукнулися на запрошення Христа розділити новорічну трапезу з Ним і ознаменували для себе цей початок нового календарного відрізку життя молитвою. То ж нехай і кожен послідуючий день прийдешнього року розпочинається для вас з Божого благословення, нехай Господь укріпляє ваші духовні і тілесні сили, дає мудрість і наснагу на добрі і світлі справи», — зазначив у своєму зверненні до вірян отець Сергій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: