Сумчанина, який грав за литовський «Жальгіріс», призначено гендиректором ФК «LS Group»

04.01.2020

Генеральном директором футбольного клубу «LS Group» (Суми) призначено Романа Голуба. Про це повідомляється на офіційному сайті ФК «LS Group».

Роман Анатолійович — уродженець Сумщини, свою футбольну кар’єру розпочав на аматорському рівні в ФК «Маяк» (Верхня Сироватка Сумського району), завершивши на професійному рівні у вільнюському «Жальгіріс» (Литва). Після завершення футбольної діяльності, будучи економістом за фахом, розпочав службу в Промінвестбанку України. Наразі займається фінансово-економічною діяльністю в Європі та країнах ЄС. Виховує доньку.

Нагадаємо, нещодавно з посади спортивного директора ФК «LS Group» було звільнено Олега Обозного. Ротація керівного складу клубу проходить у рамках підготовки команди до всеукраїнських змагань. Зокрема, цьогорічного сезону ФК «LS Group» заплановано участь у загальнонаціональних змаганнях з футболу – чемпіонаті України та Кубку України серед аматорських команд із послідуючим переходом на професійний рівень. Домашня арена команди – стадіон «Ювілейний» у місті Суми. Титульний партнер – торгова марка ПІКНІК-МЕНЮ. Наразі команда — чинний чемпіон Сумської області з футболу та володар Кубку регіонів Сумщини, володар Кубку «FOMENKO CUP 2019», фіналіст Суперкубку та Кубку Сумської області 2019 року, володар Кубку Сумської області 2018 року та чемпіон Сумської області з футзалу 2019 року

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: