В Ямполі підвищують тарифи на воду

04.01.2020

В Ямполі ропочалось обговорення підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення. Про це інформує офіційний сайт Ямпільської селищної ради.

ТОВ «Водолій-БС» повідомляє, що у зв’язку що протягом строку дії тарифів змінилися ставки податків і зборів (обов’язкових  платежів),  рівень заробітної плати у виконавця, ціни (тарифи) на паливно-енергетичні  ресурси. Підвищенню підлягають складові витрат, за якими відбулися цінові зміни: збільшенню підлягають витрати на заробітну плату, зросли витрати на отримання дозвільних документів, інші адміністративні послуги та ресурсні платежі, також збільшенню підлягають витрати на електроенергію в зв’язку зі збільшенням тарифу на електроенергію. Зменшенню підлягають складові на паливно-мастильні матеріали.

Запропоновані зміни наведені у таблиці:

Пропозиції та зауваження можна надавати ТОВ “Водолій-БС” одним із зручних видів передачі інформації: поштою (за адресою: смт Ямпіль, вул. Заводська, 10) або факсом т./ф. 2-22-72 у строк від 7 календарних днів та не більше ніж 14 календарних днів з дня даного повідомлення.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: