Сумчанка — про «Халабуду»: «Такого трешу ще не було ніде»

05.01.2020

У святкові дні батьки намагаються порадувати своїх дітей не лише подарунками, а і організувати активне дозвілля з розвагами. Для сумчанки Nata Tar родинний похід до «Халабуди», що в універмазі «Київ», приніс не задоволення, а суцільні розчарування. Своїми враженнями вона поділилася у групі Sumy24:

«Вчора були у Халабуді. Не знаю чі там завжди так ,чі то нам пощастило але не можу змовчати. І їм залишила відгук, може буде хоч якась реакція,але сумніваюсь.

Обслуговування жахливе. Вибісили так,що піднявся тиск і якби прийшли не з дитиною ,пішли б звідти відразу. Прийшли з дитиною 5 років. Взяли безліміт на ігровий майданчик і хотілось десь присісти на той час .Столик не замовляли наперед тож чекали поки десь звільниться. Коли дочекалися то 40 хвилин просила прибрати брудний посуд, бо люди вже пішли. Попросили зачекати 5-10 хв. Через 15 хв. не витрималв і вже на підвищених тонах попросила нарешті прибрати недоїдки. Посуд забрали і лишили брудний стіл. Змушена була просити витерти зальопаний стіл ще двох чоловік, бо ніхто і не збирався. Прийшла офіціант так сяк потерла мокрою ганчіркою, навіть не витерла насухо. Замовлену їжу теж чекали хвилин 40.Чай нам принесли більше як через годину!!! Правда після трьох- чотирьох нагадувань прийшли сказали,що чаю ми не замовляли. ???. Показала чек. Принесли тільки після того,як чоловік не витримав і пішов до них сам. Дозамовили десерт. Бармен приніс сам і в принципі швидко, бо бачив ,що я вже на межі нервового зриву. Попросила до десерту прибори,бо нічим було їсти. Обіцяли і не принесли… Довелось просити ще двічі офіціантів,які бігали повз. Такого трешу ще не було ніде. Підскочив тиск, настрій вкрай зіпсовано. Склалося враження що з нас тупо знущаються (((

Ніхто навіть не вибачився. Я в шоці !!!»

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: