Патрульні спіймали п’яну автоледі за кермом кросовера

07.01.2020

Під час патрулювання автодороги Н-12 «Суми — Полтава» у місті Тростянець інспектори побачили автомобіль Dacia Duster, водій якого не увімкнув покажчик повороту, змінюючи напрям руху.

Патрульні зупинили даний транспортний засіб, за кермом якого виявили 56-річну жінку. Перевіряючи документи, вартові порядку помітили у неї ознаки алкогольного сп’яніння. Пройти огляд на стан сп’яніння громадянка погодилась. Результат, і справді, виявився позитивним — 0,74 проміле, що майже у 4 рази перевищує допустиму норму. Однак з результатом жінка була не згодна, тож й вирішила пройти огляд у медичному закладі. Висновок лікаря лише підтвердив результат алкотестера – водійка була у стані алкогольного сп’яніння.

Патрульні відсторонили її від керування, а також склали адміністративні матеріали за ч. 2 ст. 122 (порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами при початку руху чи зміні його напрямку) КУпАП та ст. 130 (керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: