У сумчанина відібрали кілька тисяч доларів і євро в Києві

08.01.2020

Під час патрулювання території залізничного вокзалу Києва до працівників поліції звернувся чоловік та повідомив, що декілька хвилин тому його пограбували. Для документування злочину прибула слідчо-оперативна група.

Як розповів заступник начальника відділу поліції на станціях залізничного транспорту Руслан Мангуш, поліцейським потерпілий розповів, що він познайомився з чоловіком та жінкою у кафе, які у подальшому відібрали в нього гроші:

«З його слів, нові знайомі побачили, що він має при собі велику суму грошей в іноземній валюті, вихопили їх із рук та втекли. Проте потерпілий встиг запам’ятати прикмети зловмисників та напрямок їх руху».

Під час відпрацювання злочину правоохоронці розшукали схожих за описом осіб і затримали їх у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились житель Донецької області та мешканка Черкаської області, 1985 та 1972 років народження. При поверхневому огляді у них виявили та вилучили 3800 доларів США та 2100 євро.

За даним фактом слідчий відділу поліції на станціях залізничного транспорту розпочав кримінальне провадження за ч. 3 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантам підозри та обрання запобіжного заходу. За скоєне їм загрожує до восьми років позбавлення волі, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: