КП «Електроавтотранс» прокоментувало, чому розклади висять на деревах

10.01.2020

Після розповсюдження інформації сумського активіста Володимира Ведмєдєва про розклад руху автобусу № 64 на дереві біля Центральної міської лікарні, КП «Електроавтотранс» прокоментувало цю ситуацію.

«Вказаний розклад автобусу №64 на прохання мешканців району, працівників та відвідувачів медичного закладу розміщений там не сьогодні, і не вчора. Дійсно, такі інформери повинні розміщуватися на спеціально відведених для цього місцях, що заздалегідь передбачаються при проектуванні зупинкових комплексів. Але ж проблема в тому, що конструкції самої зупинки на зазначеній ділянці немає. Розуміючи актуальність питання у першу чергу для громади м. Суми, керівництво не раз надсилало офіційні листи на адресу департаменту інфраструктури Сумської міської ради, включивши у загальний перелік і зупинку «1-ша міська лікарня», останній з них датується 30 вересня 2019 року. Втім ані відповіді, ані конкретних дій з боку комунальників так і не дочекалися.

Враховуючи принципову позицію активіста та «резонанс», викликаний його публікацією, відреагували на «зауваження» та привели територію зупинкового майданчика до відповідності, знявши графік руху. А от подякувати за таку «турботу» пасажири можуть безпосередньо та особисто активісту Володимиру Ведмедєву.

Що ж стосується відсутності графіків на деяких зупинках громадського транспорту, то можемо запевнити, що 1 раз на 3 місяці працівники КП СМР «Електроавтотранс» здійснюють виїзні рейди, в ході яких виявляють зіпсовані інформери чи взагалі відсутність таких та, сформувавши перелік, проводять заміну (до слова, дякуємо тим, хто інформує про проблеми у повідомленнях, що отримуємо на електронну адресу sstu67@gmail.com та через офіційну сторінку). Проте, як доводить практика, на деяких ділянках, роздруковані інформери зникають вже на 2-5 день. Ми робимо усе від нас залежне, але ж частково розраховуємо і на свідомість самих пасажирів. І як би там не було, щодня понад 400 працівників підприємства докладають зусиль, щоб пасажири комунального транспорту отримували якісні послуги», — йдеться в повідомленні.

Що заважає комунальникам повісити розклад на стовп, де висить знак «зупинка», невідомо.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: