На Сумщині викрили керівника одного зі спиртзаводів у розтраті майна та підробці документів

11.01.2020

Нагадаємо: наприкінці 2019 року слідчими поліції за фактом розтрати майна було відкрите кримінальне провадження. Серед інших фігурантом справи став керівник одного з місцевих спиртзаводів, який у змові з кількома підлеглими та приватним підприємцем збував у інші регіони держави незаконно демонтоване майно заводу.

Зловмисники демонтували залізничну колію, що належала спиртзаводу, а рейки та інші комплектуючі збували через одного з місцевих приватних підприємців.

Працівники Слідчого управління ГУНП в області в рамках відкритого кримінального провадження провели ряд обшуків, під час яких вилучили документи та комплектуючі залізничної колії. Учора слідчі здійснили ряд санкціонованих обшуків на підприємстві іншому регіоні держави, і вилучили частину викраденого зі спиртзаводу майна.

На даний час досудове розслідування в рамках відкритого за ознаками ч. ч.ч.3, 4 ст. 191 та ч. 358 КК України триває. Встановлюється коло інших осіб, причетних до розкрадання майна та підробки документів, а також сума завданих підприємству та державі збитків.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: