Небайдужі сумчани допомогли патрульним виявити водія напідпитку

11.01.2020

Патрулюючи вулиці обласного центру, інспектори отримали повідомлення від небайдужих громадян про водія автомобіля Peugeot, який, ймовірно знаходиться в стані алкогольного сп’яніння. Автомобіль патрульні виявили та зупинили на вулиці Прокоф’єва.

З перших хвилин спілкування 22-річний керманич поводив себе зухвало та повідомив вартовим порядку, що бажає поспілкуватися телефоном зі своїм адвокатом. Відійшовши на кілька метрів від інспекторів, чоловік вів телефонну розмову. Та в один момент він різко кинувся навтьоки. Як не намагався молодик втекти, патрульні наздогнали та затримали його в одному з під’їздів багатоповерхівки. Повернувшись до автівки, керманич, заспокоївшись, погодився пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, який показав результат 0, 85 проміле. Також вартові порядку виявили у нього відсутність будь-яких документів на право керування автомобілем.

Патрульні склали на чоловіка адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) КУпАП та ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП. Водія від керування відсторонили.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: