З’явилися подробиці загоряння потягу під Сумами

13.01.2020

12 січня, о 15:45, до Служби порятунку Сумщини за номером «101» надійшло повідомлення, що на залізничній станції “Боромля”, яка знаходиться в с. Новгородське Тростянецького району, виникла пожежа в кабіні дизель-потяга сполученням «Суми- Мерчик». Негайно на місце події були направлені пожежно-рятувальні підрозділи, у тому числі пожежний потяг ст. «Смородине».

За попередніми даними, загоряння виявили в момент проведення посадки та висадки пасажирів. Зі слів свідків пригоди, персонал потягу провів евакуацію людей, приступив до гасіння пожежі за допомогою наявних вогнегасників. Вагон, що горів, від’єднали, а сам потяг із чотирма пасажирськими вагонами, відбуксирували до станції «Смородине».

Подолавши відстань у 10 км, до місця події прибула місцева пожежна команда з с. Боромля, а з районного центру (відстань до 25 км) прибув черговий караул 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини. О 16:08 пожежу вдалося локалізувати,о 16 :58 – ліквідувати .

Пошкоджено — кабіну дизель-потяга на площі до 5 кв. м. Попередня причина — коротке замикання електропроводки тепловозу. Загиблі та травмовані відсутні. Затримки в русі не було. Від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій на місце пожежі виїжджала мобільно-оперативна група.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: