Сумське КП «Центр догляду за тваринами» залишило собак без нагляду?

13.01.2020

На початку 2020 року, під час новорічних вихідних, до мера Сум Олександра Лисенка надійшло кілька звернень від стурбованих сумчан з приводу ситуації, яка склалася на КП «Центр догляду за тваринами».

Нібито протягом трьох святкових днів (з 1 по 3 січня) у комунальному притулку на Хіммістечку, де утримуються бездомні тварини, не було нікого з працівників КП: територія була закрита, собаки були голодні, за ними ніхто не доглядав.

На апаратній нараді 13 січня О. Лисенко підняв директора КП «Центр догляду за тваринами» Володимира Катишева і зажадав надати йому письмові пояснення, як працював комунальний притулок під час свят, яким чином взагалі організована його робота, хто і як доглядає за тваринами.

В. Катишев пообіцяв дати докладні пояснення меру. Але відразу визнав за необхідне нагадати, що фінансування на утримання комунального притулку, що знаходиться на балансі КП «Центр догляду за тваринами», у 2019 році було передбачене тільки на перший і другий квартали, а на третій і четвертий не було виділено ні копійки бюджетних коштів. Весь цей час притулок утримувався за рахунок грошей, які виділялися на зарплату працівникам КП, і за рахунок допомоги добровольців із числа небайдужих сумчан.

— Я неодноразово доповідав про це і вам, і профільному заступник мера Олександру Журбі, і в департамент інфраструктури, — сказав В. Катишев. — У департаменті про наші проблеми прекрасно знають, вони постійно нас перевіряють. Що стосується 1-3 січня, то тварин, звичайно ж, годували. І мене вже дістала ця маячня, цей бруд, який виливається на наше підприємство! Співробітники КП, які були на роботі в зазначені дні, напишуть мені пояснювальні записки, і я надам всі пояснення вам.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: