Новий орендар Котельні північного промвузла не готовий назвати тариф

14.01.2020

Журналістам вдалося зв’язатися з керівником підприємства “Енержі Сервіс”, що отримало в оренду Котельню північного промвузла.

За словами Дмитра Куніка, п’ять років тому він був начальником управління справами Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики. Зараз займається підприємництвом. На питання коли його підприємство почне працювати в Сумах відповів: “Коли будуть отримані тарифи й укладені відповідні договори”. (На який термін оренда?) Поки це закрита інформація. Дозвіл на здійснення діяльності в мене виданий на один рік. А далі будемо дивитись”, – каже керівник підприємства “Енержі Сервіс” Дмитро Кунік.

10 січня Сумський міський голова сказав, що ТОВ “Енержі Сервіс” входить до групи компаній, яка має досвід теплопостачання, а саме до організації, яка є орендарем Охтирської ТЕЦ.

На питання, чи пов’язане підприємство Дмитра Куніки з орендарем ТЕЦ Охтирською, чоловік відповів, що ні.

За даними сайту Охтирської ТЕЦ, її орендує ТОВ “Брокенергія”. За даними Міністерства юстиції, засновниками “Брокенергії” є фірма, що зареєстрована на Сейшельських островах та мешканець Одещини. Єдиний зв’язок, який журналісти знайшли між майбутнім орендарем Котельні північного промвузла та орендарем Охтирської ТЕЦ, за даними ПроЗорро, місяць тому “Енержі Сервіс” продало “Брокенергії” один промисловий вентилятор.

Укласти договори для можливості початку надання послуг ТОВ “Енержі Сервіс” має до 17 січня – так прописано у рішенні виконкому. Йдеться про закупівлю холодної води для підігріву у міськводоканалу, охорону Котельні північного промвузла та оренду самої котельні.

 Суспільне

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: