В Охтирці вандали понівечили шкільний спортмайданчик

15.01.2020

Все частіше в Охтирці стали траплятися випадки актів вандалізму до побудованих об’єктів благоустрою. Останнім проявом такої агресивної зневаги стало умисне знищення і пошкодження обладнання та матеріалів на мультифункціональному майданчику для занять ігровими видами спорту по вул. Перемоги, 2 на території ЗОШ № 1.

Результатом такого «розгулу» стало розбиття п’яти водовідвідних лотків та розкурочення секції огорожі

майданчику.

«Хотіли завершити спортивний об’єкт якнайшвидше…Тепер роботи гальмуються, бо потрібна заміна пошкоджених деталей. Це кошти і час. У міському парку та на території мікрорайону «Дачний» теж вже вкотрий раз ламають огорожі міні футбольних полів. Що це? Особистий протест? Вияв неповаги до громади? Безвідповідальність та зневага до громадського майна? Звідки у таких «нелюдей» стільки лютої ненависті до роботи міської ради, до наших з вами коштів, за які місто оновлює та створює місця відпочинку для дітей та дорослих! На сторінках соціальних мереж всі звикли «на диванах» лише злорадствувати та шукати «негатив» в діях міської ради або рахувати гроші, витрачені на той чи інший об’єкт благоустрою. А хто замислюється над існуючою проблемою наслідків підліткового вандалізму, його руйнівних дій, а також про вартість ушкоджених об’єктів? Неможливо поставити охоронців біля кожного пам’ятника культури, парку, скверу або футбольного та ігрового майданчика. Люди, давайте допомагати один одному!

Адже все, що будується, – то для вас і ваших дітей, для спорту, для розвитку, для нашого майбутнього, для

змістовного дозвілля наших мешканців.

Якщо ви володієте інформацією про осіб, котрі скоїли вандалізм на мультифункціональному майданчику для занять ігровими видами спорту по вул. Перемоги, 2 на території ЗОШ № 1, просимо повідомити до управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства міської ради за номером телефону (05446) 41500 або до органів поліції за номером телефону 102. Впевнені, що у нас все вийде, але лише спільними зусиллями, разом ми зможемо все!» — пишуть на сторінці Охтирської міської ради у Фейсбуці.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: