У Сумах не тільки СБУ стежить за громадянами, а й сумчани за СБУ

15.01.2020

Сумчанка попросила журналістів втрутитися в ситуацію, яку вона бачила щодня біля свого будинку:

«Я живу на вул. О. Береста, 5. Це якраз навпроти СБУ. Біля будинку — пішохідний перехід, завжди заставлений автівками силовиків, хоча там стоїть знак.

Через припарковані авто, коли переходиш дорогу, побачити їдучу автівку можна тільки, коли вже вийдеш на проїжджу частину. Я не один раз була свідком і навіть учасником таких ситуацій, коли автівки якимось дивом не стикалися одна з одною. Але ж навпроти школа, і там бігає багато дітвори».

На доказ своїх слів жінка надала фото, на якому видно, що автівки по обидва боки дороги стоять прямо на пішохідному переході.

В СБУ на озвучену ситуацію відповіли: «Співробітникам донесли інформацію про необхідність неухильного дотримання правил дорожнього руху». І дійсно, за 10 хвилин після звернення пішохідний перехід звільнили від автівок.

На наступний день сумчанка перевірила, чи не стоять знову на пішохідному переході авто. Виявилося, що ні. Але вона зробила фото близько опівдня. А в цей день, двома годинами раніше, йшов невеликий сніг. І, судячи по слідах на дорозі, вранці там на переході все ж стояли автомобілі. До того ж, судячи з фото, й інші авто стоять ближче, ніж за 10 метрів до переходу.

Сподіваємося, що працівники СБУ будуть дбати не тільки про безпеку України, а й про безпеку її громадян, у подальшому не порушуючи ПДР.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: