У Шостці рятувальники отримали «Форд» для надання допомоги після ДТП

17.01.2020

Наприкінці грудня в рамках Програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні рятувальники України отримали 31 спеціальну аварійно-рятувальну машину на загальну суму 107,4 млн. грн. Один з автомобілів прибув у Шостку.

Спеціальна аварійно-рятувальна машина легкого типу САРМ-Л на базі шасі FORD RANGER призначена для забезпечення дій рятувальників при проведенні першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, заходів з пошуку постраждалих і надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Отримані автомобілі з усією необхідною комплектацією значно допоможуть своєчасно забезпечити вилучення постраждалих з автомобіля для надання їм домедичної допомоги

Автомобіль укомплектований всім необхідним, зокрема, гідравлічним аварійно-рятувальним обладнанням (різак, розжим, домкрати), пневматичним аварійно-рятувальним обладнанням (пневматичні подушки), первинними засобами пожежогасіння, системами стабілізації пошкоджених транспортних засобів, аварійно-рятувальними засобами малої механізації, шанцевий інструментом , засобами навігації та оповіщення, освітлювальної установкою, аварійно-сигнальними ліхтарями, допоміжним обладнанням.

Як повідомляє 2-й Державний пожежно-рятувальний загін Управління ДСНС в Сумській області, зараз очікується приїзд фахівців, які навчать специфіці роботи та обслуговування нової техніки, після чого автомобіль будуть використовувати на практиці.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
10.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 61 вибух
10.05.2024 У Сумах на Привокзальній сталася ДТП
10.05.2024 326 ворожих ударів за добу: поліція документує наслідки
10.05.2024 Президента просять посмертно нагородити орденом “За мужність” загиблого захисника Романа Гетьмана
10.05.2024 Підтримка для ВПО, які вимушені були покинути свої домівки на території, на якій оголошена обов’язкова евакуація
10.05.2024 “Крошки” з Охтирки здобули Гран-прі фестивалю в Туреччині

Коментарі: