У Конотопі цинічно обібрали 87-річну бабусю

17.01.2020

До поліції звернулась 87-річна жителька м. Конотоп. Бабуся розповіла правоохоронцям, що близько 15.00 до неї додому прийшла невідома жінка. Вона стала розповідати про реформи і зміни в державі, які нібито мають відбутися найближчим часом, тому з обігу скоро вилучать гривні, а замість них грошовою одиницею буде «євро». Такий обмін, буцімто, буде здійснювати листоноша, але для цього спочатку необхідно заповнити бланки заявок і вказати точну суму заощаджень.

Очевидно, такі пояснення спонукали бабусю дістати свої збереження зі сховку ( 25 тисяч гривень та 300 доларів США) та перерахувати їх при відвідувачці. А коли «гостя» пішла, ошукана старенька виявила відсутність грошей у тому місці, куди вона їх недавно поклала. Відтак, пенсіонерка одразу ж зателефонувала до поліції.

За даним фактом слідчими відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та проводяться всі необхідні розшукові й слідчі дії для встановлення особи зловмисниці та її місцезнаходження.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: