На Сумщині відкриють ще 4 ЦНАПи

17.01.2020

Ще чотири ОТГ Сумської області – Сумська та Шосткинська міські, Липоводолинська та Чупахівська селищні стали партнерами Програми «U-LEAD з Європою» у четвертому раунді відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП

Зазначені ОТГ вже отримали технічне завдання на створення/модернізацію ЦНАПів. Про це повідомила керівник Сумського регіонального офісу Програми «U-LEAD з Європою» Марина ЛОБОВА.

У квітні 2019 року команда напряму з покращення якості адміністративних послуг Програми «U-LEAD з Європою» оголосила четвертий раунд відбору громад для надання допомоги у модернізації та створенні ЦНАП.

Усього на розгляд комісії з відбору у складі експертів Програми, представників Секретаріату Кабінету Міністрів України, Мінрегіону та Мінекономрозвитку було подано 179 заявок із 24 областей України.

З них 150 заявок експерти відібрали для подальшого аналізу спроможності громад та розробки технічних завдань для створення чи модернізації ЦНАП.

Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою» спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: