У Сумах знов обіцяють відремонтувати аварійну опору мосту біля «Здибанки»

20.01.2020

Отримала відповідь міської влади онлайн-петиція «Аварійна опора пішохідного мосту через р. Псел (повторно)».

«На початку цього року була подана петиція стосовно аварійного стану опори пішохідного мосту через р. Псел у районі ресторану “Здибанка” по вул.Заливній: https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/1662.

Дана петиція досить швидко зібрала необхідну кількість підписів і у відповіді було зазначено:

«Повідомляємо, що дане питання опрацьовано департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради. Вищезазначені роботи заплановано виконати до кінця третього кварталу поточного року.»

Третій квартал уже давно минув, але нажаль нічого для виправлення ситуації з опорою не було зроблено…

У місті ремонтується велика кількість тротуарів, доріг та іншого. Але чомусь на таке важливе питання, пов`язане з безпекою громадян, закриваються очі.

Літом річка обміліла, і влада мала можливість зробити ці роботи без необхідності відкачувати воду та інших пов`язаних з цим маніпуляцій (тобто дешевше).

На даний час ситуація лише погіршилася. Додаю одне фото того, як це виглядає зараз, а також декілька літніх фото, щоб краще було видно всю серйозність ситуації», — писав автор петиції Барило Роман Борисович.

Відповідь на електронну петицію:

«За результатами розгляду Вашої електронної петиції «Аварійна опора пішохідного мосту через р. Псел», розміщеної на веб-порталі «Єдина система місцевих петицій» (https://e-dem.in.ua/sumy/Petition/View/2111), повідомляємо наступне.

З електронної петиції вбачається, що мешканці бажають провести роботи з ремонту опори мосту через р. Псел біля готельно-ресторанного комплексу «Здибанка».

Повідомляємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 №6248-МР «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» для департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради передбачені видатки на поточний ремонт пішохідних мостів.

Станом на теперішній час департаментом інфраструктури Сумської міської ради опрацьовується питання визначення підрядної організації, після чого буде проведена процедура укладання договорів на виконання робіт з ремонту опори пішохідного мосту через р. Псел біля готельно-ресторанного комплексу «Здибанка» по вулиці Заливна».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: