Аферистка, яка вигадала історію про вмираючого хлопчика, продовжує гастролювати Сумщиною

20.01.2020

Нещодавно ми писали про жінку, яка в Глухові просила милостиню, стоячи на колінах у АТБ з плакатом в руках. «Допоможіть, вмирає мій син!», — текст, виведений великими літерами на аркуші, залучав перехожих і люди ділилися своїми кровними з цієї громадянкою, яка нібито потрапила в біду, пише hlukhiv.info.

Зі сльозами на очах вона розповідала всім бажаючим свою історію: її 6-річний синочок обшпарився окропом і знаходиться в опіковому відділенні Сумської лікарні. Автор статті з’ясувала, що мова йде про шахрайку, і ніякої вмираючої дитини у неї немає. Так само як і в обласному опіковому відділенні — хлопчиків такого віку з с. Баничі.

Матеріал миттєво розлетівся на просторах інтернету, і ось, сьогодні стало відомо, що ця ж дама просить грошей у Шостці. Сценарій той же: на колінах, із плакатом і все тією ж заїждженою історією про обшпареного сина. Мешканці сусіднього міста вдалося зняти на відео розмову з «убитої горем матір’ю».

Найцікавіше, що коли жінка викрила шахрайку, повідомивши їй, що про неї вже весь інтернет знає завдяки статті, та категорично відмовилася визнавати свою причетність до всієї цієї історії. Та тільки от співрозмовниця виявилася наполегливою і викликала поліцію. Жебрачку з плакатом відвезли у відділок.

Як з’ясувалося, вона вже встигла погастролювати райцентрами Сумщини, причому — досить успішно, враховуючи, що зловили на гарячому її тільки сьогодні в Шостці. Чи буде поставлено крапку в аферах з милостинею — покаже час.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: