У прокуратурі Сумщини відбулись кадрові зміни

21.01.2020

Наказом Генерального прокурора за погодженням Ради прокурорів України на посаду першого заступника прокурора Сумської області призначено Рубана Олександра Петровича. На посаду заступників прокурора Сумської області – Сидоренка Ігоря Анатолійовича та Плескача Олександра Юрійовича.

Сьогодні, 21 січня 2020 року, представляючи колективу новопризначених заступників, прокурор Сумської області Григорій Кондратенко побажав їм професійних досягнень та успіхів у роботі.

Водночас керівником Сумської місцевої прокуратури призначено Таранушича Сергія Васильовича. Посаду першого заступника керівника Сумської місцевої прокуратури посіла Слабунова Юлія Володимирівна.

Довідково:

Олександр Рубан народився у 1969 році на Чернігівщині, трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 1997 році. Попередня займана посада – начальник управління представництва інтересів держави в суді прокуратури Сумської області. Нагороджений нагрудними знаками «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІІ ступеня та «Почесний працівник прокуратури України».

Ігор Сидоренко народився у 1978 році в м. Глухів Сумської області. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 2001 році. Попередня займана посада – перший заступник прокурора Сумської області. Нагороджений нагрудними знаками «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІІ ступеня та «Почесний працівник прокуратури України».

Олександр Плескач народився 1985 року на Полтавщині. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 2008 році. Попередня займана посада – керівник Конотопської місцевої прокуратури. Нагороджений нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури».

Сергій Таранушич народився у 1976 році в м. Шостка Сумської області. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочав у 1998 році. Попередня займана посада – заступник прокурора Сумської області. Нагороджений нагрудними знаками «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури» ІІ ступеня та «Почесний працівник прокуратури України».

Юлія Слабунова народилась у 1980 році в м. Балаклія Харківської області. Трудову діяльність в органах прокуратури розпочала у 2002 році. Попередня займана посада – керівник Сумської місцевої прокуратури. Нагороджена нагрудним знаком «Подяка за сумлінну службу в органах прокуратури».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: