У Сумах не заклали кошти на нові електромережі вуличного освітлення

21.01.2020

Отримала відповідь міської влади електронна петиція сумчанина Юрія Бондаренка «Освітлення дороги по вулиці Березовий гай», у якій наголошується на необхідності освітлення відрізку дороги на вулицях Воєводіна та Березовий гай від вул. Харківська до цвинтаря біля 40-ї підстанції. Звернення розглянули в департаменті інфраструктури міста Сумської міської ради.

«Повідомляємо, що відповідно до рішення Сумської міської ради від 24.12.2019 №6248-МР «Про бюджет Сумської міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік», для департаменту інфраструктури міста Сумської міської ради не передбачені видатки на будівництво нових електромереж вуличного освітлення на території Сумської міської об’єднаної територіальної громади.

Ураховуючи вищевикладене та з метою вирішення даного питання департаментом інфраструктури міста Сумської міської ради буде підготовлена та направлена пропозиція до профільної депутатської комісії стосовно виділення додаткових коштів на виконання вищезазначених робіт», — зазначили в мерії.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: