На Сумщині поліція затримала чоловіка, який до смерті забив свого односельчанина

21.01.2020

Про смерть 43-річного чоловіка до поліції повідомив фельдшер бригади «швидкої допомоги». За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група поліції. Правоохоронці оглянули тіло і виявили чисельні синці. Смерть від побоїв підтвердили й експерти.

В поліції за фактом спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень відкрили кримінальне провадження. Слідчі опитали сусідів небіжчика та жителів вулиці, і відновили перебіг подій.

Напередодні загиблий разом зі своїм приятелем-односельцем вживав спиртні напої. Між ними виник конфлікт, причиною якого став специфічний запах від одягу потерпілого – працівника товарно-молочної ферми. Сварка переросла у бійку і 30-річний товариш побив потерпілого. Свідки розповіли правоохоронцям, що ввечері останній скаржився на побої. На ранок йому стало зле. Викликана бригада «швидкої допомоги» констатувала смерть чоловіка, про що й сповістила до поліції.

Правоохоронці затримали підозрюваного в рамках ст. 208 КУПК України.

До слова: від рук цього чоловіка майже два роки тому потерпів його вітчим, якого він теж забив до смерті. Кримінальне провадження, відкрите за цим фактом, після завершення досудового розслідування було передано до суду. Однак і досі рішення не прийняте, а сам підозрюваний знаходився на свободі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: