На Сумщині замінували цілий ліс та комунальне підприємство

21.01.2020

Удень 21 січня 2020 року ніщо Недригайлівщині не віщувало біди. На щастя, її й не трапилося, однак були приводи говорити про це.

Як грім серед ясного неба райцентр облетіла звістка про начебто замінування комунального підприємства «Недригайлівський агролісгосп» і паралельно його виробничої ділянки під селом Курмани, де саме проводилося законне завантаження спиляного лісу на фуру. Нещодавно у Фейсбуці «житель Курманів Юрій Юрченко» звертався до губернатора, до голови райдержадміністрації, до голови села Курмани з закликом повпливати на процес і припинити нарешті випилювати ліс у Курманах.

Які бюджетні кошти на пальне, заробітну плату, використання спецзасобів і т. ін. було витрачено сьогодні в Недригайлові та Курманах, куди з’їхалися обласні спецслужби, районна поліція, рятувальники, швидка допомога і чиновники від адміністративної влади? І всі приїхали, будучи, скоріше за все, впевнені, що цей виклик хибний, і насправді ніхто ніщо не мінував. Що зрештою і підтвердилося. Зате тренування провели для всіх екстрених служб в умовах, наближених до «бойових», і ще раз начебто підтвердили необхідність свого бюджетного фінансування. За великі гроші платників податків. Тобто нас із вами.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: