У Шостці з палаючої квартири врятували ледь живого чоловіка

22.01.2020

Як повідомляє Шосткинський міськрайвідділ Управління ДСНС в Сумській області, сьогодні, 22 січня, о 10:43 про пожежу повідомили мешканці багатоквартирного будинку по вулиці Депутатській, 6. По приїзду рятувальників був задимлений під’їзд, дим йшов з квартири на 4-му поверсі. Двері квартири ніхто не відкривав, її зламали. У коридорі біля дверей рятувальники виявили молодого чоловіка. Він лежав без свідомості, але ще з ознаками життя, весь у кіптяві. Очевидно, намагався самостійно вибратися з задимленого житла …

Співробітники «Швидкої допомоги», які прибули на виклик, поставили крапельницю, привели чоловіка до тями і доставили в лікарню.

Потерпілому 29 років. За словами мешканців будинку, чоловік орендував квартиру разом зі співмешканкою. На момент пожежі вона була на роботі.

Пожежу ліквідували. Причину загоряння фахівці ще встановлюють. Але вже відомо, що задимлення почалося через тліючий диван. По всій квартирі були розкидані недопалки від сигарет, біля ліжок стояли попільнички, багато пляшок з-під спиртного. Можливо, чоловік палив у ліжку і заснув.

shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: