Бова звинуватив Сітака у порушенні законодавства

22.01.2020

Міський голова Тростянця Юрій Бова відверто звинуватив директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Сумської облдержадміністрації Олександра Сітака у порушенні законодавства щодо ОТГ. Відповідний допис він зробив на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Що робить в Сумській ОДА начальник управління економіки пан Олександр Сітак, якщо він порушує Закон України «Про добровільне об’єднання територіальних громад» та відповідну Методику КМУ ????

На додаток в області ні бюджету, ні стратегії розвитку, ні Плану соціально-економічного розвитку, ні внятної інвестиційної політики, ні якісної програми розвитку малого підприємництва….. І це саме його сфера відповідальності

ГАНЬБА такому чиновнику!!!» .

Що робить в Сумській ОДА начальник управління економіки пан Олександр Сітак, якщо він порушує Закон України "Про…

Опубліковано Yuriy Bova Вівторок, 21 січня 2020 р.

У своєму пості Бова «тегнув» в.о. голови ОДА Ірину Купрейчик, прем’єр-міністра України Олексія Гончарука і заступника Міністра розвитку громад та територій В’ячеслава Негоду.

Перед цим мер Тростянця заявив, що одну з найуспішніших громад України — Тростянецьку — розвалюють, оскільки спеціальна робоча група Сумської облдержадміністрації вирішила, що 3 сільрад Білківську, Криничанську та Люджанську треба вилучити з перспективної Тростянецької ОТГ і добавити їх до Боромлянської ОТГ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: