8-річному хлопчику із Сум терміново потрібна допомога

24.01.2020

Артемчику тільки 8 років, він активний та добрий хлопчик. Нещодавно дитина почала часто хворіти, спостерігалося підвищення температури тіла та біль у суглобах.

Лікарі пов’язували з ОРВІ та запаленням суглобів. Однак Артем скаржився на біль все частіше, почав кульгати. Тоді мама звернулась до лікаря хірурга СОДКЛ, які і запідозрили страшну пухлину Саркома Юінга та направили до Ізраїлю для точного встановлення діагнозу.

Лікарі ізраїльської лікарні”Шнайдер” підтвердили страшний діагноз, який перевернув життя родини – Саркома Юінга в області лівої клубової кістки таза. З того часу батьки досі не відійшли від шоку, адже діагноз страшний.

Родина витратила всі заощадження та кошти, які могли знайти самотужки, для обстеження та необхідних аналізів.

Закордонні спеціалісти визначили лікування, яке планується у 3 етапи:

1) проходження хіміотерапії;

2) оперативне втручання, яке необхідно зробити вже у березні;

3) хіміотерапія та променева терапія водночас.

Для того, щоб зробити операцію, потрібно 100 тисяч доларів, часу обмаль і кожний день на рахунку…

Ціна життя завелика, але ж це життя маленького хлопчика, який тільки розпочав своє життя! Зараз  Артемко з мамою перебуває на лікуванні у відділенні онкогематології СОДКЛ, де проходить курс хіміотерапії. Операцію, яку так необхідно провести для того, щоб дитина жила, в Україні НЕ РОБЛЯТЬ, однак зарубіжні лікарі ДМЦ “Шнайдер” згодились зробити її після проходження першого етапу лікування (хіміотерапії в Україні).

Родина хлопчика і волонтер, яка допомагає їм, благають долучатися до збору коштів для того, щоб врятувати життя дитини. Звісно, ми розуміємо, що звичайні українці не мають достатньо вільних коштів, але навіть найменша посильна для вас сума допоможе маленькому хлопчику одужати і жити!

Реквізити для надання фінансової допомоги:

Карта Приватбанку : 4731 2191 1954 4157 на ім’я мами хлопчика Журенко Наталії Іванівни.

Тел. для додаткової інформації: 0958116442, волонтер Катя Івченко.

sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: