Сумчанам пообіцяли знизити тарифи на тепло в лютому

27.01.2020

Сумчани побачать перераховані платежі за опалення в лютому, отримавши платіжки за січень. Про це сьогодні, 27 січня, на апаратній нараді повідомила заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня.

— Виконуючи ваше доручення, повідомляю, що зміна розмірів нарахувань за грудень з опалення та гарячого водопостачання споживачам «Сумитеплоенерго» буде виконана в січні, — повідомила посадовиця меру Сум. — Люди побачать зміни в платіжках, які прийдуть їм у лютому.

— Ми всі стежимо за ЗМІ, в яких повідомляється, що відрапортували всі про зниження тарифів, — узяв слово мер Сум Олександр Лисенко. — Але досить часто жителі тих міст, в яких тарифи «знизили», не відчули цього в платіжках. Я не хочу, щоб ми теж рапортували про таке. Мені такі перерахунки не потрібні. І жителям, я думаю, також. Якщо є перерахунок, то в платіжці повинні бути менші цифри. Що стосується зниження, я прошу вас прискорити роботу з нашим зверненням у НКРЕКУ. Тому що ми з вами раніше їм написали про перегляд тарифу, ніж була постанова Кабміну. Ми перевірили, з’ясували, що є можливість зменшити до 9%. Якщо не буде реакції на наші листи, то ми будемо про це публічно говорити. Коли ви надіслали листи?

— У грудні, — відповіла Покутня.

— У грудні, ще до постанови!

— Ми постійно працюємо над цим питанням, розуміння там є.

— А що за КВПУ? Віддали розрахунки нового тарифу?

— Так, чекаємо всі документи для перевірки, а потім будемо виносити на виконком.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: