Сумські хокеїстки братимуть участь у світовій першості

27.01.2020

У 20-му чемпіонаті Європи з індорхокею серед жіночих команд збірна України, яка у повному складі була представлена хокеїстками МСК «Сумчанка», показала високий клас гри та зберегла «прописку» в елітному дивізіоні.

Чемпіонат континенту проводиться раз на два роки. Ці змагання другі за значенням після Кубка Світу.

У змаганнях, що проходили 24–26 січня у Мінську (Білорусь), взяли участь вісім найсильніших команд Європи. Чемпіонат розпочався матчем між збірними України і Бельгії, в якому перші перемогли з рахунком 4:3. За збірну України забили по дублю Юлія Шевченко і Ольга Гончаренко.

У матчі з австрійками також перемогу здобули українські хокеїстки. Голи забили Євгенія Керноз, Яна Ворушило та Оксана Пономаренко.

У вирішальний день змагань українська збірна грала проти збірної Швейцарії. Завершилось змагання перевагою сумчанок. З 4 по 24 хвилину шість м’ячів забили Ольга Гончаренко, Юлія Шевченко, Яна Ворушило, Оксана Пономаренко та Єкатерина Самоходченко.

За результатами збірна України обіграла команди Австрії, Бельгії та Швейцарії (програла збірним Німеччини та Чехії), посіла V місце та виборола участь світовій першості 2021 року.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: