На Сумщині вщент п’яний лікар оглядав дітей: батьки викликали поліцію

27.01.2020

У суботу, 25 січня, близько дев’ятої години вечора до приймального відділення Глухівської ЦРЛ стурбовані батьки привезли свою дитину з температурою 39. Оглянути малюка прийшов педіатр Микола Давиденко, пише hlukhiv.info.

Дитина почувала себе погано, а тому на прохання лікаря відкрити рота, вередувала. Тож Давиденко попросив маму передати дитину в руки батькові. Той одразу ж відчув, що від лікаря тхне алкоголем. Обурений чоловік викликав наряд поліцейських. Коли до лікарні навідалися вісім правоохоронців, аби провести процедуру огляду лікаря на стан сп’яніння, той сховався за дверима одного з приміщень і деякий час не виходив.

Врешті-решт зі словами «Мені байдуже!» лікар таки вийшов з укриття. У його крові було виявлено 2,36 проміле алкоголю, що у 12 разів перевищує допустимі показники. Микола Давиденко стверджував, що це не його зміна і вживав він спиртне начебто напередодні.

Варто зазначити, що педіатр Давиденко неодноразово потрапляв у курйозні ситуації, які стрімко переростали в скандали.

У Глухівському відділі поліції утримуються від коментарів. Між тим, керівництво лікарні створили комісію під головування Валентини Барахович, аби провести розслідування і прийти до рішення, як бути зі скандальним лікарем.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
10.05.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 61 вибух
10.05.2024 У Сумах на Привокзальній сталася ДТП
10.05.2024 326 ворожих ударів за добу: поліція документує наслідки
10.05.2024 Президента просять посмертно нагородити орденом “За мужність” загиблого захисника Романа Гетьмана
10.05.2024 Підтримка для ВПО, які вимушені були покинути свої домівки на території, на якій оголошена обов’язкова евакуація
10.05.2024 “Крошки” з Охтирки здобули Гран-прі фестивалю в Туреччині

Коментарі: