Білопільський міський голова мимоволі став учасником шахрайської оборудки

28.01.2020

27 січня на своїй сторінці Фейсбук Білопільський міський голова Юрій Зарко опублікував пост, у якому попередив жителів про нову шахрайську схему, яку зловмисники застосовують, використовуючи його ім’я, та закликав людей бути вкрай обережними.

Текст посту публікуємо дослівно:

«ОБЕРЕЖНО -ШАХРАЇ!!!

До уваги всіх мешканців міста, що розмістили в газетах та соцмережах об’яви про продаж нерухомості! Сьогодні знову активізувалися шахраї, які телефонують (з номеру 095 18196 24 ) людям, називаючись моїм ім’ям, із пропозицією продати будинок чи квартиру. І призначають, при цьому зустріч в міській раді. Єдине, що просять шахраї — перевести певну суму на рахунок з метою оформлення документів. Відомо, що в Путивлі декілька людей перерахували свої гроші зловмисникам. Тому прохання до всіх максимально поширити дану інформацію!»

Далі, у коментарях Юрій Зарко також зазначив: «Ще один телефон, з якого можуть дзвонити — 0981979782. Називається Олегом Миколайовичем, покупець(((«, а також повідомив про те, що кримінальне провадження вже відкрито.

За допомогою сучасних Інтернет-технологій та спеціальних програм жителі Білопільщини почали «пробивати» вказані телефонні номери. Ось, що з цього вийшло.

bilopillia.city

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: