Які ресторани заслужили кращих відгуків сумчан

28.01.2020

Суми можуть похвалитися доволі великим розмаїттям ресторанів із зручним місцем розташування, гарним інтер’єром та смачною кухнею.  Плануючи святкування якогось заходу – дня народження, весілля, корпоративу, посиденьки з друзями або романтичне побачення —  хочеться не прогадати з вибором закладу, щоб він відповідав усім вподобанням. У нагоді в такому разі стане новий сайт-довідка ТОП 20 https://20.ua/sumy з рейтингами ресторанів, сформованими за реальними відгуками сумчан та гостей міста.

Погодьтеся, що особисті враження людей можуть сказати про місце набагато більше, ніж найкрутіша реклама. Обрати в Сумах дійсно є з чого.

Chekhoff’s

Кількість відгуків — 127.

Оцінка (обслуговування, ціна та якість) – 4,7 зірочок із 5.

Затишний ресторан розташований у самісінькому центрі міста, на Козацькому валу. Тут гостям подають класичні європейські страви, а також українські та російські страви, приготовані за дворянським рецептами. Винна карта складається з елітних європейських вин, спеціально підібраних під меню. Інтер’єр закладу стилізований під старовинний ресторанчик початку двадцятого століття.

Контакти та відгуки тут. https://20.ua/sumy/restorani-kafe-bari/restorani/chekhoffs-9.html

Winarium

Кількість відгуків —  37.

Оцінка (обслуговування, ціна та якість) – 4,8 зірочок із 5.

Назва говорить сама за себе – це винний ресторан. Атмосферний заклад, що розташований на вулиці Ярослава Мудрого, вирізняється великим вибором вина – 120 найменувань і 80 найменувань коктейлів. У меню вказано, яке вино краще пасуватиме під обрану страву. Основний зал з місткістю на 50 персон, а також затишний джаз-хол, де можуть одночасно відпочивати 45 відвідувачів.

Інтер’єр ресторану витриманий в сучасному стилі — насичені малахітові, графітові, жовті і бірюзові відтінки в оформленні, м’які диванчики з подушками з строкатого текстилю, невеликі столи, яскраві графіті, дзеркала і неон.

Контакти та відгуки тут. https://20.ua/sumy/restorani-kafe-bari/restorani/winarium.html

Simbiosi 

Кількість відгуків —  175.

Оцінка (обслуговування, ціна та якість) – 4,3 зірочок із 5.

У ресторані-піцерії «Simbiosi», розташованому на вулиці Харківська, гостям представлений асортимент традиційних італійських страв. Фірмову піцу на тонкому тісті випікають у дров’яній печі. Крім того, в меню є кілька видів пасти власного приготування з твердих сортів борошна за старовинним італійським рецептом. Є дитяче меню, тож заклад добре підходить для сімейного відпочинку. Працює служба доставки.

Яскравий інтер’єр оформлений у соковитих кольорах з додаванням елементів хай-тек.

Контакти та відгуки тут https://20.ua/sumy/restorani-kafe-bari/restorani/simbiosi-9.html

Здибанка

Кількість відгуків —  72

Оцінка (обслуговування, ціна та якість) – 4,4 зірочок із 5.

Особливістю ресторану є розташування на тихому березі річки Псел із добре впорядкованою територією. Це місце відпочинку, відкрите для душевних посиденьок зі своєю родиною, приємних зустрічей з давніми друзями та побачень з коханою людиною.

Серед переваг — страви європейської, української та домашньої кухні; справжня російська піч, у якій готується більша частина основного меню, а також неперевершена піца з димком; спеціальне пісне меню; широка винна і коктейльна карта; окремі зали для охочих покурити кальян і  некурців; літні альтанки. Доступна послуга «Страва на виніс» і кейтеринг.

Контакти і відгуки тут. https://20.ua/sumy/restorani-kafe-bari/restorani/restoran-zdyibanka-c.html

Glamour

Кількість відгуків —  41

Оцінка (обслуговування, ціна та якість) – 4,4 зірочок із 5.

Ресторан розташований на вулиці Харківська. Для гостей передбачено три окремі зали — зелену, червону і банкетну. Інтер’єр оформлений в стилі російський модерн. Є простора тераса, яка функціонує цілий рік. Гостям подають популярні європейські страви в авторській інтерпретації шеф-кухаря. По п’ятницях і суботах звучить жива музика. Регулярно в ресторані проходять шоу-програми.

Контакти і відгуки тут.  https://20.ua/sumy/restorani-kafe-bari/restorani/restoran-glamour-c.html

Сан-Ремо

Кількість відгуків —  43

Оцінка (обслуговування, ціна та якість) – 4,2 зірочки із 5.

Ресторан входить до складу однойменного розважального комплексу на Покровській площі, з якого відкривається вид на центр міста і фонтан Садко. До уваги гостей — основний і банкетний зали, а також літня тераса, яка функціонує в теплу пору року. Меню включає традиційні італійські та українські страви, кращі бармени міста готують унікальні коктейлі У закладі є танцмайданчик, гості можуть зіграти в більярд або провести час в диско-клубі. Для любителів східного відпочинку  є можливість замовити кальян.

Інтер’єр ресторану оформлений зі смаком, зручні сучасні меблі та м’яке освітлення створюють атмосферу комфорту.

Контакти і відгуки тут. https://20.ua/sumy/restorani-kafe-bari/restorani/restoran-san-remo.html

 

 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: