«Жизнь надоела»: У Сумах знайшли, хто мінував Харківський міст

29.01.2020

Нагадаємо, подія сталася вчора, близько 14:30. Чоловік зателефонував на лінію «102» та повідомив, що «на харківському автошляху заміновано». Своє повідомлення анонім супроводжував нецензурною лайкою та образами на адресу поліції.

Перевіряти інформацію про мінування мостів відразу розпочали правоохоронці кількох відділів поліції області, оскільки в повідомленні не було вказано, який саме міст заміновано. А на автошляху у харківському напрямку таких нараховується кілька.

Обстеження мостів в обласному центрі, Тростянецькому та Охтирському районах працівниками вибухо-технічної та кінологічної служб ГУНП факт замінування не підтвердили. Одночасно з пошуком вибухівки поліція вела розшук і чоловіка, який повідомив про мінування.

Вжитими заходами за кілька годин його викрили та затримали. «Мінером» виявився 55-річний житель села Верхня Сироватка Сумського району. Чоловік зловживає спиртним. У тому, що не може знайти собі роботу, звинувачує всіх, окрім себе. За словами затриманого, повідомити про мінування він вирішив через те, що йому «все набридло». Під час проведення обшуку в його будинку слідчі вилучили телефон, з якого і було повідомлено про замінування.

По даному факту поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст. 259 «Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності» Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує позбавленням волі на строк від двох до шести років, повідомляє відділ комунікації поліції Сумської області.

У Сумах поліція затримала псевдомінера

У Сумах поліція затримала псевдомінера

Опубліковано Суми Сьогодні / Sumy.Today Середа, 29 січня 2020 р.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: