Сумчани занепокоєні коронавірусом

29.01.2020

Посилити медико санітарного контролю та проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи в місті Суми просить автор електронної петиції Максим Рудкін.

«Як відомо на даний момент по всій планеті ширяться новий вірус під назвою «Коронавірус». Вважаємо за необхідне провести профілактичні заходи з метою упередження зараження нашого населення оцим та іншими інфекційними захворюваннями.

Пропоную провести інформаційно роз’яснювальну роботу з роз’ясненням про вірус та заходи з профілактики захворюванню. Робота має бути проведена серед всіх навчальних закладів міста та осіб які працюють з іншими особами наприклад поліцейські, медики, викладачі/вчителі працівники державних установ та інші…

Також вважаю за необхідне рекомендувати проведення регулярного (щоденного ) температурного контрою осіб, що навчаються в закладах освіти і у випадку необхідності приймати міри по протидії розповсюдженню захворювання.

Також посилити дезінфекцію навчальних закладів та державних установ і рекомендувати проведення дезінфекції громадського транспорту.

Ще одною з мір запобігання розповсюдженню захворювань може бути введення медичних масок для працівників сфери громадського транспорту», — пише сумчанин.

Дата початку збору підписів: 28 січня 2020 р. До кінця збору підписів залишилось: 44 дні

Станом на 29 січня петицію підписали 5 осіб з 250 необхідних.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: