Анатолій Тронь прозвітував про депутатську роботу в 2019 році

29.01.2020

Депутат Сумської обласної ради Анатолій Тронь, підбиваючи підсумки роботи за 2019 рік,  зупинився на таких основних напрямках: діяльність в обласній раді, робота на окрузі, особистий прийом громадян.

«За рік обласною радою скликано та проведено 7 сесій, у  яких я особисто брав участь, де розглядалося 207 питань.

Як заступник голови постійної комісії з питань освіти, науки, культури, туризму, спорту та молодіжної політики взяв участь у роботі 5 засідань комісії на яких розглянуто 64 питання. Особисто взяв участь в обговоренні 20 питань. Також взяв участь у 7 засіданнях фракції де розглядалося 38 питань. Взяв участь у роботі 12 сесійних засідань Охтирської міської ради.

Разом з депутатом обласної ради Меєровичем Ю. М. підготовлено депутатський запит, який підтримала обласна рада та депутатське звернення до Охтирського міського голови.

Серед них:

щодо відновлення перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування Охтирка-Стара Іванівка-Охтирка (вирішено);

 щодо виділення коштів на проведення капітального ремонту Охтирської   дитячої художньої школи ( не вирішено).

Підготував та направив депутатське звернення до міського голови   щодо зрізу сухих дерев біля пам’ятника Герою України Олексію Бересту (вирішено).

Однією з найважливіших ділянок роботи на виборчому окрузі  є особистий прийом громадян, який здійснюється у 4-у середу кожного місяця з 13.00 до 15.00. в громадській приймальні депутатів від Партії «Відродження» за адресою: м. Охтирка, вул. Незалежності, 24 ( другий поверх ПП «Інженерно-учбовий центр», Торговий центр «ЛІНЕ») .

За звітний період мною було розглянуто 21 звернення громадян. Із загальної кількості звернень позитивно вирішено-12, надано роз’яснень – 8, знаходиться на контролі – 1.

За рахунок коштів, виділених мені з обласного бюджету на виконання депутатських повноважень в сумі 200 тис. грн. вдалося придбати:

136 яскравих україномовних книг для центральної міської бібліотеки Охтирської МЦБС (абонемент з обслуговування дітей та юнацтва) – 10 тис. грн.

 ноутбук та проектор для комунального позашкільного навчального закладу «Охтирський  міський  центр  позашкільної  освіти — Мала академія наук учнівської  молоді» —  27 тис. грн.;

лавочки та урни для КУ СОР «Охтирський будинок-інтернат для громадян   похилого віку та інвалідів» — 30 тис. грн.;

тістоміс для їдальні ЗОШ I-III ступенів № 3 – 35 900 грн.;

лавки в кількості 4 шт. для управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства, що  встановлені  біля під’їздів багатоквартирного будинку за адресою: м. Охтирка, вул. Батюка, 6-Б – 7 800 грн.;

телевізор для першого класу ЗОШ I-III cтупенів № 2 – 13 тис. грн.;

меблі для ЗОШ I-III cтупенів № 8 – 10 300 грн.;

 енергозберігаючі металопластикові вікна для методичного кабінету відділу освіти міської ради – 35 тис. грн.;

пральну машину  для ДНЗ ( ясла-садок) «Струмочок» — 8 тис. грн.

Надано матеріальну допомогу на лікування в сумі 23 тис. грн.

Спільними зусиллями з депутатом обласної ради Меєровичем Ю. М., міською радою вдалося залучити кошти  обласного бюджету в сумі 720 тис. грн. та 720 тис. грн. виділено з міського бюджету на  придбання нової сучасної техніки для прибирання вулиць нашого міста.

Брав участь у загально-міських заходах, присвячених календарним та пам’ятним датам.

У своїй депутатській діяльності керуюся Конституцією України, Законом України «Про статус депутатів місцевих рад», Законом України «Про звернення громадян», Регламентом Сумської обласної ради та іншими нормативними актами.

Щиро дякую усім, за допомогу й підтримку в моїй депутатській діяльності», — зазначив Анатолій Тронь у своєму звіті.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: