Знижки від сумських мегашахраїв-блогерів: замість 300 тисяч доларів просять тільки 120 тис

29.01.2020

Продовжується скандальна історія сумського махінатора-провокатора Володимира Шкірі, який, протестуючи проти будівництва напроти Спасо-Преображенського собору, тероризує інвестора заради отримання хабара у 300 тисяч доларів.

Нагадаємо, таку ціну він зажадав як викуп за самовільно встановлене вікно в історичній будівлі, що недавно Верховний суд визнав незаконним.

Від пропозиції АТОвця пройти детектор брехні, аби довести, що ним керують не корисливі мотиви, — протестувальник відмовився, тим самим опосередковано визнавши власну фінансову маніпуляцію.

Нині до горезвісного пана Шкірі приєднався ще один відомий у Сумах персонаж – «блогер-підприємець» Валерій Осадченко, з яким вони записали для Фейсбуку відео, де кажуть — нехай краще будуть руїни, ніж будівництво.

Сумчани в коментарях до публікації в спільноті sumy24 ці заяви не підтримали, адже багаторічний безлад у центрі міста, остогидла яма з сміттям і шприцами, вже всіх дістали. Тим паче, що якщо вже говорити мовою історії, то на тому місці якраз теж був будинок, у який під час Другої світової війни влучила німецька авіабомба – тому будівництво нової споруди в притаманному архітектурному стилі – тільки додасть центральній вулиці Сум історичної ідентичності. Тому, судячи з реакції містян, до пари «активістів»-шахраїв, ладних на все заради наживи, довіри ні в кого вже не залишилось.

Невгамовний Володимир Шкіря, зрозумівши, що громадськість проти нього, бо «розкусила», що він собою представляє, дещо зменшив апетити і тепер вимагає від забудовника вже 120 тисяч доларів. Про це повідомив сайт Антикор, посилаючись на джерела в правоохоронних органах.

Чи погодиться забудовник на таку «пропозицію» від двох сумських пройдисвітів – побачимо. Адже по 60 тисяч доларів «на рило» для Шкірі та Осадченка – це вже явно занадто. «Краще б йшли чесно працювати», — говорять небайдужі сумчани.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: