Як виглядають 5 найдорожчих будинків на продаж у Конотопі?

29.01.2020

Як у будь-якому місті, у Конотопі є будинки, які коштують кілька мільйонів гривень. На відміну від квартир, вони можуть похвалитися різноманіттям архітектурних стилів. А ще разом із ними продають земельну ділянку з садом, а іноді навіть басейном. Конотоп.City пошукав на сервісі оголошень OLX найдорожчу нерухомість, яку можна придбати у місті у січні 2020 року.

Дім у мальовничій місцевості за понад 1,1 млн грн

Найдешевша пропозиція з підбірки. Будинок знаходиться за містом — у селі Шевченкове. Це 15 км від Конотопа, але дорога заасфальтована.

Автор вказує, що збудував його для себе 2005 року. Двоповерховий будинок повністю готовий для проживання: підведені всі необхідні комунікації, індивідуальне опалення, меблі. Два поверхи й чотири кімнати — загальна площа складає 158 квадратних метрів. Є гараж з виходом прямо з будинку, погріб, два просторих балкони.

Площа земельної ділянки — 158 соток. У дворі є сад фруктових дерев. Поруч знаходиться церква й водойма. Вартість — 47 тис доларів США.

Будинок на КВРЗ за понад 1,2 млн грн

Автор не багатослівний. Єдине, що написав — можливі будь-які варіанти обміну, а також можливий обмін на квартиру у Києві. Додав кілька світлин зсередини, проте фото ділянки немає.

Відомо, що будинок двоповерховий, має п’ять кімнат та загальну площу у 160 квадратних метрів. Площа земельної ділянки — 16 соток. Є гараж. Коштує все 50 тис доларів США.

Дім з басейном за 2,1 млн грн

Два поверхи загальною площею 300 квадратних метрів. Продають будинок з меблями та ділянкою площею 30 соток, бо переїжджають. Автор вказує, що можна «заходити й одразу жити».

Розташований в районі лісгоспу. Побудували його 2012 року. Утеплений, має автономне електрично-твердопаливне опалення. Тепла підлога, нова сантехніка, вікна й спліт-система кондиціонування. Дах з металочерепиці.

На дворі є басейн, невеликий сад. Ділянка огороджена масивним парканом. 85 тис доларів США — і все це стане вашим.

Двоповерховий будинок за майже 2,5 млн грн

Будинок розташований неподалік Політехнічного технікуму. Автор оголошення лаконічний: написав лише, що продає дім із ділянкою, а за всіма питаннями попросив писати або телефонувати.

Фотографій прикріпив багато, але жодного фото будинку зсередини. Відомо лише, що площа ділянки складає 16 соток, а будинку — 188 квадратних метрів. Шість кімнат, два санвузли й дві кухні.

У дворі плитка, невеликий сад й колодязь. Є гараж на дві автівки. За все це просять 100 тис доларів США.

Двоповерховий будинок за понад 4,1 млн грн

Найдорожче оголошення, яке нам вдалося знайти. Що ж пропонують за 170 тис доларів США? Два поверхи, сім кімнат, два санвузли, 300 квадратних метрів. Будинок збудували 2011 року. Опалення комбіноване: газове, електричне, дров’яне.

Площа земельної ділянки — 24 сотки. Є бесідка, мангал, відеонагляд, цоколь, підвал, гараж, сад, город і навіть спортзал.

За словами автора оголошення, будинок знаходиться у «старому» центрі міста, у тихому районі. Неподалік — відділення банку, аптека, лікарня, ринок, парк, пошта, кафе.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: