На Сумщині побили та пограбували бабусю

30.01.2020

Роменська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, розпочатому за фактом розбійного нападу на 75-річну жінку.

Подія сталась 29 січня 2010 року в м. Ромни. На подвір’я приватного будинку близько 20.00 години проник невідомий чоловік. Побачивши там пенсіонерку, нападник декілька разів ударив її, після чого зірвав із вух золоті сережки та втік. Потерпіла покликала на допомогу сусідку, яка й викликала медиків та правоохоронців.

Співробітники поліції оперативно встановили особу нападника та затримали його. Ним виявився 31-річний неодноразово судимий, зокрема, за крадіжки та грабіж, роменчанин. Наразі чоловік затриманий в порядку ст. 208 КПК України, до обрання запобіжного заходу він перебуватиме в Ізоляторі тимчасового тримання. Дії нападника кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний з проникненням у житло) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна, повідомляє прес-служба прокуратури області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: