На Сумщині розшукуваний чоловік ховався у під’їзді багатоповерхівки

30.01.2020

Громадянина за вчинення майнових злочинів розшукували співробітники Бахмацького відділу поліції ГУНП Чернігівської області. Затримали зловмисника у Шостці – при ньому місцеві поліцейські виявили кілька згортків з наркотичною сировиною.

Про підозрілого чоловіка у під’їзді будинку повідомив житель однієї з багатоповерхівок. За вказаною ним адресою одразу були направлені співробітники у складі групи реагування патрульної поліції. Незнайомця знайшли та для перевірки його особи доставили до Шосткинського відділу поліції.

«Доставленому 25 років, він житель Чернігівської області, — розповідає Сергій Забозлаєв, начальник Шосткинського відділу поліції. – Згідно інформаційної відомчої бази значився як розшукуваний Бахмацьким відділом поліції за скоєння майнових злочинів. Крім того, під час перевірки його речей, у сумці, були знайдені та вилучені два паперових згортки з сухою рослинною речовиною. схожою на марихуану».

За словами самого затриманого, до Шостки він приїхав у пошуках роботи. Що стосується наркотиків, то він зберігав їх для власного вжитку.

Наразі шосткінські поліцейські передали чоловіка чернігівським колегам. За фактом незаконного зберігання наркотиків відкрите кримінальне провадження. Санкція ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: